Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4

Had al wat ervaring met Bioresonantie maar het deed niet veel bij mij
Maar toen las ik in de krant iets over mevr. Weessies en dacht laat ik het nog maar eens proberen. Nou ik vond dat zij het veel uitgebreider deed dan haar voorgangers, ik stond er versteld van. Zo enthousiast er mee bezig en vol energie, iemand met hart voor de mens. Heb al jaren vooral last van hevige spierpijnen, fibromyalgie.
Dus met het zitten, staan of lopen helemaal stijf. Na anderhalf uur behandeld te zijn dacht ik, nu moet ik uit die stoel zien te komen, ik stond op en was zo vreselijk verbaasd, ik wist niet hoe ik het had.
Totaal geen spierpijn meer, ik kon het niet geloven, alles was zo soepel. Dit heeft 6 week aangehouden. Er kwam wel weer iets van de spierpijn en stijfheid terug maar lang niet meer zo erg. Dit is nu bijna 2 jaar geleden. Heb maar 2 behandelingen gehad. Dus Bioresonantie in Kloosterveen, gewoon te gek.

N.Cornelissen - 24-09-2010 - 22:51

Ik ken Diny al bijna 40 jaar. Toen ze begon met Bioresonantie, heb ik mij meteen laten behandelen. Mijn chronische voorhoofdsholteontsteking met hoofdpijn en bloed bij het neussnuiten, was na 2 behandelingen verdwenen en nu, na ruim een jaar, ook niet teruggekomen. Laat mij nu elk kwartaal controleren.

Chris Reinders - 24-09-2010 - 11:47

Deze ervaring vond ik zeer de moeite waard. Het was mijn eerste keer en het was tijdens allerlei raars na het stoppen met roken o.a. vochtophoping. Chronische hyperventilatie en in de overgang er ook bij. Het verlicht wel. Mogelijk moet je vaker gaan voor het afvoeren van allerlei wat niet in je lichaam meer hoort te zijn....

Groetjes,
Ria

ria smit - 22-09-2010 - 18:44

Na jaren van wakker liggen met kramp in beide benen, slaap ik nu weer heerlijk sinds een paar weken.
Op advies van een familielid ben ik eens langs gegaan, en ik geloofde er niet in, maar niets is minder waar, het lijkt wel magie wat deze mevrouw heeft...
Na een aantal behandelingen werd mijn kramp minder, en nu na twee maanden kan ik zeggen dat het bijna over is, echt wonderbaarlijk.
Dus blijf niet langer met je probleem zitten, al geloof je er niet in, het werkt ECHT....

yolanda olijve - 30-06-2010 - 21:45

Via een vriendin werd ik gewezen op de mogelijkheid om met behulp van bioresonantie te stoppen met roken. Ik rookte ongeveer een pakje sigaretten per 3 dagen en probeerde al een tijdje te stoppen. Al direct na de eerste sessie voelde ik me een niet roker en heb ik geen sigaret meer gerookt. Ik ben zeer enthousiast in deze ondersteuning via bioresonantie en kan het absoluut aanraden.

Rina Tuinstra - 24-06-2010 - 15:11


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4