Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Op 7 oktober 2010 reisde ik, met een vriendin, van Den Haag naar Assen. Ik zou mij, voor de eerste keer, laten behandelen met bioresonantie, waar ik niet echt in geloofde. Diny was echter zó enthousiast, zó oprecht betrokken bij mij en zó overtuigend dat ik bijna ben gaan geloven dat het met mijn depressie in de toekomst goed komt. Dank je, Diny Loes

Loes Bijnen - 10-10-2010 - 20:59

Al 20 jaar heb ik last van hooikoorts. Vorig jaar tijdens een verjaardag hoorde ik voor het eerst over bioresonantie. Was in eerste instantie een beetje sceptisch over de behandeling. Totdat ik dit jaar in contact kwam met mevrouw Weessies. Ik heb eerst 3 behandelingen gehad. Merkte toen al na de behandelingen dat ik minder last had van hooikoorts. Kreeg toen daarna 2 nabehandelingen en hoop nu dat ik volgend jaar helemaal geen last meer zal hebben van hooikoorts. Maar niet alleen hooikoorts werd behandeld ook andere dingen waar ik last van had. Ik zou iedereen aanraden om het te proberen.

V.J.J. Pattipawaej - 03-10-2010 - 11:18

In mei naar Diny geweest tegen de hooikoorts. Had goede berichten gehoord van anderen over het behandelen daarvan met bioresonantie. Het positieve van Diny vind ik dat zij duidelijk het beste met haar klanten voorheeft. Zij neemt veel tijd en rust voor de behandeling. Diny pakt het hele lichaam aan en dat is op zich wel goed. Het nadeel daarvan is dat je vrij veel behandelingen nodig hebt voor, in mijn geval, een gerichte klacht. Ik heb na de behandelingen geen wijziging in algeheel welbevinden ondervonden. Van de zomer heb ik wel minder last van de hooikoorts gehad. Alleen de jeuk in mijn ogen was niet helemaal verdwenen.

dinie davids - 26-09-2010 - 17:54

Had al wat ervaring met Bioresonantie maar het deed niet veel bij mij
Maar toen las ik in de krant iets over mevr. Weessies en dacht laat ik het nog maar eens proberen. Nou ik vond dat zij het veel uitgebreider deed dan haar voorgangers, ik stond er versteld van. Zo enthousiast er mee bezig en vol energie, iemand met hart voor de mens. Heb al jaren vooral last van hevige spierpijnen, fibromyalgie.
Dus met het zitten, staan of lopen helemaal stijf. Na anderhalf uur behandeld te zijn dacht ik, nu moet ik uit die stoel zien te komen, ik stond op en was zo vreselijk verbaasd, ik wist niet hoe ik het had.
Totaal geen spierpijn meer, ik kon het niet geloven, alles was zo soepel. Dit heeft 6 week aangehouden. Er kwam wel weer iets van de spierpijn en stijfheid terug maar lang niet meer zo erg. Dit is nu bijna 2 jaar geleden. Heb maar 2 behandelingen gehad. Dus Bioresonantie in Kloosterveen, gewoon te gek.

N.Cornelissen - 24-09-2010 - 22:51

Ik ken Diny al bijna 40 jaar. Toen ze begon met Bioresonantie, heb ik mij meteen laten behandelen. Mijn chronische voorhoofdsholteontsteking met hoofdpijn en bloed bij het neussnuiten, was na 2 behandelingen verdwenen en nu, na ruim een jaar, ook niet teruggekomen. Laat mij nu elk kwartaal controleren.

Chris Reinders - 24-09-2010 - 11:47


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »