Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Er moest een implantaat in mijn bovenkaak komen en uit ervaring wist ik dat het een vervelende behandeling was met daarna dagenlang een akelig beurs gevoel. Diny vertelde dat er een behandeling met bioresonantie vooraf mogelijk was, maar dat ze dit nog niet bij iemand had toegepast. Nou.........het is een aanrader !
Ik was stomverbaasd dat ik geen pijn had nadat de verdoving was uitgewerkt en ik voelde me prima ! Mensen die me zagen geloofden mij niet omdat ik een nogal opgezet gezicht had, net als de vorige keren, een normale reactie van het lichaam.
Bij Diny bleek de lymf moeite te hebben met het afvoeren van bepaalde stoffen. Dit is behandeld en binnen een week was mijn gezicht weer helemaal normaal. De vorige keren, dus zonder bioresonantie duurde dat 4 tot 6 weken !

Attje Oostra - 31-03-2011 - 12:55

Hallo D. Weessies Bouwsema
groetjes, Nils

Nils Weessies - 14-12-2010 - 19:14

Na jaren in ziekenhuizen te hebben gelopen vanwege mijn ziekte ME CVS ben ik naar mevrouw Weessies gegaan om te kijken of dit mijn ziekte kon verlichten. De eerste paar behandelingen gingen goed en ik voelde me iets beter. Ik ben gestopt omdat het op een gegeven moment niet veel meer deed bij mij, en omdat ik even geen geld had.

Vera van Riessen - 24-10-2010 - 16:16

Ik heb na vele jaren vage klachten overgehouden aan een tekenbeet. Zoals spierpijn en futloos gevoel.

Maar na aantal behandelingen bij Dinie kreeg ik mijn energie terug en had ik geen last meer van spierpijn. Mijn klachten zijn niet meer teruggekomen. Voor mensen die allerlei behandelingen hebben geprobeerd is bioresonantie een aanrader.

P. Noordhuis - 18-10-2010 - 20:18

Op 7 oktober 2010 reisde ik, met een vriendin, van Den Haag naar Assen. Ik zou mij, voor de eerste keer, laten behandelen met bioresonantie, waar ik niet echt in geloofde. Diny was echter zó enthousiast, zó oprecht betrokken bij mij en zó overtuigend dat ik bijna ben gaan geloven dat het met mijn depressie in de toekomst goed komt. Dank je, Diny Loes

Loes Bijnen - 10-10-2010 - 20:59


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »