Bericht schrijven >

Blaasontsteking die niet over ging. Maar de behandeling die jij me hebt gegeven heeft zo goed geholpen. De blaaspijn is over. Heel erg blij mee.


Marjan
Wat een prachtige ervaring! Diny is zeer kundig en heeft erg veel passie voor haar vak. Ze neemt écht de tijd voor je en wil je zo goed mogelijk helpen. In mijn geval bleken verschillende ‘verstoringen’ mij parten te spelen. Diny heeft dit behandeld en mij inzicht gegeven in het mogelijke ontstaan én het voorkomen van deze ‘verstoringen’. Ik ben enorm blij dat ik naar Diny toe ben gegaan; had deze ervaring voor geen goud willen missen!

Nina
Zodra jeweer gaat beginnen te werken wil ik graag zo spoedig mogelijk een afspraak voor een behandeling. Ik hoor hetgraag. Met vriendelijke groeten Aly Meijerink

Aly meijerink
Zodra jeweer gaat beginnen te werken wil ik graag zo spoedig mogelijk een afspraak voor een behandeling. Ik hoor hetgraag. Met vriendelijke groeten Aly Meijerink

Aly meijerink
graag een afspraak zo spoedig mogelijk

aly meijerink
test

test
Twee maand geleden ben ik voor Therapie geweest bij Medynid. Ik was behoorlijk sceptisch maar ik had al zoveel jaar last van mijn darmen dat ik dit ook maar ging proberen.

Ik zat aan een streng dieet omdat mijn darmen (onder de noemer Prikkelbare darm syndroom) weinig voedsel meer konden verdragen. Na diverse bezoeken aan specialisten, ziekenhuis en dietisten was het fodmapdieet eruit gekomen. Lactosevrij, Glutenvrij en veel groente en fruit mocht ik niet meer eten. Ondanks dat kreeg ik toch opnieuw last.

Tijdens de therapie is dit gebied -onder andere- aangepakt. Nu twee maanden later kan ik alles weer klachtenvrij eten! Het is erg bijzonder hoe dat werkt, ik begrijp niet alles. Maar ik merk dagelijks het resultaat!

Dieke
Gisteren ben ik bij Diny geweest omdat ik me niet fit voelde.
Het bleek dat ik een beet van een besmette teek had opgelopen.
Mijn lichaam was daardoor behoorlijk uit balans geraakt.
Vanmorgen toen ik opstond voelde ik me een ander mens. Prachtig dat het zo snel kan veranderen door een behandeling met bio-resonantie.
Diny gaat tijdens het consult door totdat het lichaam weer helemaal in balans is al duurt het nog zo lang. Dat is werkelijk uniek !

Attje Oostra
Eindelijk een stukje in je gastenboek.
In 2004 heb ik een tekenbeet opgelopen. Destijds was daar weinig over bekend, ook ik wist er te weinig van. Ik ben meerdere malen getest nadat ik klachten kreeg. Uitslagen wezen uit dat ik geen lyme had. Mijn klachten namen zo drastisch toe dat ik r letterlijk wanhopig van werd en mijn lichaam liet me volledig in de steek. Ik kon niks meer.
Heb jaren zelf onderzoek naar gedaan en ik wist 100% zeker dat ik lyme had... Maar dat betekende ook dat ik behandeld moest worden en dat gebeurde niet door de artsen omdat nog steeds, inmiddels 7testen, mijn bloedwaarden oké waren volgens de percentages.
In 2009 ben ik in contact gekomen met Pro Health. Heb in dit laboratorium mijn bloed laten testen en op oudjaarsdag kreeg ik de bevestiging dat het inderdaad om lyme ging.Ik had een nieuwe huisarts die luisterde!
Maar wat nu?..mijn huisarts gaf toe dat alles rond lyme geheel onbekend was.. Zowel diagnostiek als behandeling.
Door mijn onderzoek ben ik ook in contact gekomen met Blankensteijn Kliniekin Duitsland . Zij adviseerde mij antibiotica met een photonen therapie.
Inmiddels kende in alle sites waar lyme onder de loep werd genomen.
Ik vond Diny met haar uitleg over bioresenantie op het forum van Tros Radar.. En ik kreeg voor 3mnd ab kuur vd arts.
Inmiddels zijn we 4jr verder en ik heb na alle behandelingen van bioresenantie ook opnieuw mijn bloed laten testen bij Pro Health. Dit om mijn huisarts te overtuigen dat het daadwerkelijk helpt. Het apparaat 'vertelde ' na, denk 2jr...?dat ik lyme vrij was en ook de bloed uitslagen waren lyme vrij. Getest met de LTT test in Duitsland in een laboratorium wat gericht Is op lyme,dit gaat ook via Pro Health.
Diny gaf toe dat ik een extreem geval was wat betreft de lyme.
Helaas door mijn lange onbehandelde jaren met lyme heb ik een zeer verzwakt immuunsysteem gehad waardoor er andere zwakheden kunnen ontwikkelen.
Vooraf mijn bezoek aan de gynaecoloog heb ik me opnieuw laten meten door Diny, zij meette endometriose en een cyste.
Dit was ook de uitslag na de kijkoperatie van vorige wk..
Ik ben r nog niet. Maar kan nu wel zeggen dat de lyme uit mijn lichaam is.
Ben blij dat ik het gehele forum op Tros Radar heb gelezen zo je tip over bioresenantie tegen kwam en de oplossing lag zelfs vlakbij mijn woonplaats. Bedankt!!

macha eizinga

Onze 12-jarige dochter had al erg lang, meer dan half jaar, buikklachten.
Ik dacht vaak; het zal wel een keer kunnen dat de menstruatie op gang komt.
Eind vorig jaar bleek ze last van obstipatie te hebben. Eerst laxeermiddelen en klysma's. Hielp te weinig. Naar de kinderarts voor onderzoek; bloedonderzoek en ontlastingkweekjes. Alles goed. Na paar maand opnieuw + lactose-intolerantie-onderzoek. Er kwam niks uit. De kinderarts belde om te zeggen dat lichamelijk alles in orde leek en dat we een hypnotherapeut
of kinderpsycholoog kunnen raadplegen.
Tsja, wat nu?
Nadat we een bekende, met een goede ervaring bij mevr. Weesies, gehoord te hebben, heb ik een afspraak gemaakt.
Al snel bleek dat onze dochter de bacterie bij zich droeg die door een teek overgebracht kan worden.
Deze bacterie nestelde zich in andere cellen en vervormde deze waardoor functies daarvan veranderden. Hierdoor reageerde het lichaam van onze dochter allergisch op veel voedingsstoffen. Even geen tarwe, melk, kaas, eieren, veel fruitsoorten enz.
Na drie behandelingen is onze dochter klachtvrij en eet weer wat ze wil!!
Dit in een paar weken tijd.
We zijn net terug van een heerlijke vakantie waarin we o.a hebben genoten van onze 'herboren' blije energieke dochter.

Dank u wel mevr. Weesies!!


N.E. Huising


Bericht schrijven >